Isteria vaccinării


„Prevenţia îngroaşă profiturile producătorilor de vaccin

Presa internaţională a anunţat că marii jucători din industria farmaceutică vor câştiga între 7 şi 18 miliarde de dolari, în funcţie de câte victime va lăsa în urmă virusul AH1N1 şi de succesul campaniilor de imunizare în masă. GSK este în topul producătorilor în privinţa vânzărilor de vaccin şi deci a profiturilor.

Până acum, mortalitatea virusului pandemic AH1N1v s-a dovedit mai mică decât cea a gripei sezoniere, sute de mii de oameni de pe tot globul supravieţuind infectării. Totuşi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi guvernele principalelor puteri economice ale lumii (SUA, Marea Britanie, Canada, Germania) insistă că vaccinarea este absolut necesară. Motivul invocat este evitarea repetării calamităţii globale din 1918, când gripa botezată spaniolă a provocat între 50 şi 100 de milioane de victime.”

sursa: România cumpără 500.000 de doze de vaccin anti-pandemic de la

„Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”…Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu…”(sursa:http://www.romania-vorbeste.ro/?p=450).

Alte informaţii asemănătoare , aici:

Isterie artificiala: Toni Tecuceanu nu a murit din cauza virusului AH1N1. Afacerea suspecta cu vaccinuri este anchetata de parlamentarii Consiliului Europei

DUMNEZEU SĂ-L IERTE ŞISĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

Anunțuri

3 răspunsuri la „Isteria vaccinării

  1. Medici si asistente medicale,din sectiile cele mai expuse inbolnavirii,au semnat ca nu fac acest vaccin.
    Ne este teama sa-l facem,dar ne este teama si daca nu-l facem.Dilema ne macina .Cert este ca Toni nu a murit din cauza virusului AH1N1.Avea deja plamanul alb,saracul.
    Dumnezeu,l-a luat.Sa-l odihneasca in pace!

    • Ma intreb doar cati dintre cei care au alergat la vaccin, au alergat si la biserica, cale de 5 minute, nu ore de stat la rand, pentru ca este clar ca nu suntem pregatiti sa ne despartim de lumea aceasta, dar si mai clar este ca nu vaccinul ne va mantui sufletul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s