Mai are de trait doar o luna

bebesiluan

http://bebesiluan.files.wordpress.com/2010/08/siluan2.jpg?w=600

Contul corect este :

Unicredit Tiriac Bank
Sucursala Brasov Muresenilor

Titular: BOTA GEORGE LAURENTIU

Swift BACXROBU

Cont EURO: RO74BACX0000005005204320

Cont RON: RO81BACX0000005005204000

Multumim.

Ce ai face daca copilul tau ar fi grav bolnav?! Te-ai arunca la pamant, ai implora, te-ai ruga cu lacrimi fierbinti sau ai sta cu mainile in san, nepasator?! Ori cat de multi bani ai avea, ti-ai pune speranta in primul rand in Dumnezeu, in Maica Domnului si in sfinti pentru a salva viata copilasului tau.
Sunt mii de copii bolnavi foarte grav care au nevoie de noi: suntem de multe ori prea saraci pentru a-i ajuta cu bani, dar nu cred ca saracia ne-a mutilat sufletele.

Dupa cum stiti, ieri la Sfanta Liturghie am ascultat o lectie convingatoare despre credinta, rugaciune si vindecare a unui copil bolnav:

“În vremea aceea, iată s-a apropiat de Iisus un om, îngenunchind înaintea Lui şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu, că este lunatic şi pătimeşte rău: de multe ori cade în foc şi de multe ori în apă. Şi l-am adus la ucenicii Tăi, dar n-au putut să-l vindece. Iar Iisus, răspunzând, a zis: o, neam necredincios şi îndărătnic! Până când voi fi cu voi? Până când vă voi răbda pe voi? Aduceţi-l la Mine. Şi l-a certat Iisus şi diavolul a ieşit din el, şi copilul s-a tămăduit chiar în ceasul acela. Atunci, apropiindu-se de Iisus când era singur, ucenicii I-au zis: de ce noi n-am putut să-l scoatem? Iar Iisus le-a răspuns: din pricina necredinţei voastre; căci adevărat vă spun vouă că, de veţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia mută-te de aici dincolo şi se va muta; şi nimic nu va fi cu neputinţă pentru voi. Dar acest neam de diavoli nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post. Pe când străbăteau ei Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului are să fie dat în mâinile oamenilor şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Iar ucenicii s-au întristat foarte.”

Daca va uitati in calendar, luna august este o luna fierbinte (pentru ca asa este inima omului angajat in rugaciune).

Ieri, 1 august, am avut o sarbatoare legata de Sfanta Cruce, pe 6 avem Schimbarea la Faţă a Domnului nostru Iisus Hristos, incadrata de pomenirea a doi sfinti romani, Sfîntul Ioan cel nou de la Neamţ pe 5 si Cuvioasa Teodora de la Sihla pe 7.

In data de 15, ne plecam genunchii la pomenirea Adormirii Maicii Domnului.

Pe 25 ale lunii il pomenim pe Sfîntul Sfinţit Mina, Patriarhul Constantinopolului; pe 26 vor fi pomeniti doi sfinti soti tineri, Sfintul Mucenic Adrian si sotia sa Natalia iar pe 27, este pomenit un sfant copil – adolescent Sfântul Mare Mucenic Fanurie.

Tăierea capului Sfîntului Prooroc Ioan Botezătorul, Sfinţii Alexandru, Ioan şi Pavel, Patriarhii Constantinopolului si Aşezarea în raclă a brîului Preasfintei Născătoare de Dumnezeu pomenite pe 29, 30 si 31 august, incheie aceasta luna si anul bisericesc.

Vietile tuturor acestor sfinti ne arata ca Dumnezeu ne aude rugaciunile pornite din inimi curate.

Viata, plina de sfintenie pe care a trait-o pe pamant pana la 19 ani, ii aduce Sfântului Mare Mucenic Fanurie, pe langa darul de a imblanzi fiarele si de a vindeca muti si surzi, si cel mai mare dar, in ceasul mortii primind raspuns de la Dumnezeu la o mare rugaminte: “Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ai miluit pe acestia care au facut plangere si strigare, fa ca tot cel ce va face o turta si o va da saracilor sa fie ascultat in orice durere dreapta va avea. Acestea zic, sa fie spre iertarea pacatelor mamei mele, care a murit pacatoasa” si atunci s-a facut un tunet din cer si s-a auzit glasul Domnului astfel: “Fie Fanurie dupa cuvantul tau si tot cel ce te va chema pe tine in ajutor sa fie ascultat de mine si tu vei fi ajutorul celor in nevoi”.

Avem la indemana participarea la Sfanta Liturghie, la Sfantul Maslu, Psaltirea, Paraclisul Maicii Domnului, Prohodul Maicii Domnului, Acatistele.

Pentru ca rugaciunile sa ne fie ascultate, avem la indemana postul, spovedania si dupa caz Sfanta Impartasanie, toate impletite cu milostenia.

Multi dintre noi, inca mai avem la dispozitie aceasta luna de sfarsit de an bisericesc, in care putem sa facem o fapta buna, gandindu-ne ca poate chiar acum, la fel ca in vechime, Dumnezeu negociaza cu Avraam: “Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-a zis: “Pentru cei zece nu o voi pierde” (Facerea, 18,30).

Va multumesc pentru dragostea in Domnul nostru Iisus Hristos si ajutorul vostru!

BebeSiluan

http://bebesiluan.files.wordpress.com/2010/07/img_04631.jpg?w=600

Te rog sa citesti pana la final aceste posturi, pentru ca vreau sa te rog sa daruiesti o luna din viata ta, pentru un copil, care daca nu se vindeca, mai are de trait doar o luna:

SILUAN, un baietel care va implini sase luni, cu ajutorul lui Dumnezeu, in data de 08 august.

http://bebesiluan.wordpress.com/2010/08/04/salzburg-31-iulie/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s