Da…dar,…

Se spune ca daca, atunci cand te confrunti cu momente dificile, cand ti se pare ca totul e in zadar, tu poti privi inainte si termina conversatia cu fraza „da…dar,…” atunci inca mai ai speranta.

http://pisica07.files.wordpress.com/2010/08/sticlele-lui-ninu.jpg?w=263&h=300

http://pisica07.wordpress.com/2010/08/20/sa-l-ajutam-pe-ninu/

Tel. 0746334155
Email: bloguluninu@gmail.com

Adevarata poarta spre cer este propria noastra constiinta.

http://bebesiluan.wordpress.com/2010/08/18/statistica-financiara-3/

https://cammely.files.wordpress.com/2010/08/bannersiluan1.jpg?w=149

Reclame

4 răspunsuri la „Da…dar,…

  1. Vad ca voi ati pornit o campanie serioasa in directia asta… si o sa spun un singur lucru… parerea mea e ca daca vreti sa-l ajutati pe om nu-l ajutati cu bani de net si de cablu, ajutati-l cu bani pentru materialele de care are nevoie sa faca sticlele respective si pe urma raspanditi vorba legata de ele (aici pot ajuta si eu) – in felul asta nu il veti ajuta doar o data ci ii veti da posibilitatea sa-si castige singur banii pe o perioada mult mai lunga de timp.

    • Daca primeste bani e dreptul lui sa-si aleaga prioritatile, pentru ca cel ce da nu ii impune si gestionarea lor, (vezi la nivel de stat cum se gestioneaza fondurile 😆 pentru diferite proiecte). Pisisca a propus si varianta cu acele comenzi. Deocamdata ca sa mentina legatura cu posibilii cumparatori are nevoie de net, ma gandesc. Nu stiu, zic si eu… pentru ca habar n-am in cat timp realizeaza o astfel de sticla si cate comenzi poate onora.

    • exact la aceasta mă gândesc şi eu, bogdan, ca acest ajutor să îi permită să se întreţină mai departe singur, făcând ceva, ce ştie el mai bine.plata unui abonament de internet pe 6 luni, 3 luni sau o lună, plata unei facturi sau mai ştiu eu ce, nu e o soluţie… adică este un mic ajutor şi cam atât. peste 3 luni sau la iarnă lucrurile nu se vor fi schimbat dacă acum nu îşi planifică o sursă de venit pentru mai târziu.

  2. Pingback: Poveste de vis (1) « Blogul lui Teo Negură·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s