Miercurea fara cuvinte

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

14 răspunsuri la „Miercurea fara cuvinte

  • Da, ei sunt viitorul nostru,ma intreb si eu ca tine: cum pot unii să nu înţeleagă acest lucru elementar? Realmente sunt ingrozita cand vad tot felul de cazuri de abandon sau agresivitate asupra minorilor .
   Iertare, dar in fiecare zi exista pe lume cazuri de violenta, ar fi fost frumos sa postez pentru HWW cu totul alte imagini insa acesti copii sunt mai frumosi decat toate florile si fluturii la un loc, dar chinurile la care sunt supusi sunt inumane si stiu, nu prea e Happy nimic. 😦

  • Nu ştiu, sunt întrebări la care doar psihologii găsec tot felul de răspunsuri, dar eu zic că dacă tot cunosc cauzele, toţi cei care comit acte de agresivitate ar trebui ajutati să-si tempereze mânia.
   Am văzut odată la TV nu mai ştiu pe ce program, o mamă agresivă lăsată într-o curte cu câini dresaţi să atace. Sigur ea a fost „blindată”, dar nu cred că a uitat sentimentul de hărţuire prea uşor. Sper că de câte ori a dominat-o mânia i-a reapărut în memorie cum e să te afli în postura celui agresat. Nu zic că e metoda universal valabilă pentru toţi agresorii, dar unii cred că doar aşa pricep.

  • Din păcate nu putem controla toate fărădelegile, dar există multe astfel de cazuri. Cred că fiecare din noi cunoaşte măcar un caz 😦
   Însă nu putem avea pretenţia că suntem buni dacă trecem indiferenţi, ridicând doar din umeri a neputinţă.

  • acesti ticalosi au chip de om, adesea nici nu stii pe cine ai langa tine, pana la proba contrarie toti sunt buni
   am avut colegi despre care nu mi-as fi imaginat ce furtuni pot declansa in propriile familii, dar pana la urma tot se afla si culmea, erau intelectuali si cu o oarecare bunastare
   trist si infiorator

 1. @ Cammely,
  Bună dimineața suflet profund !
  – De ce sunt unii atât de răi ?
  – De ce oare DUMNEZEU nu-i pedepsește pe ticăloșii și ticăloasele care abrutizează COPIII ???
  Dă-mi voie Cammely ca în numele micuților uitați de DUMNEZEU și abrutizați, violați, uciși sau abandonați de „ animalele ” care i-au procreat, să-ți mulțumesc pentru DUREROSUL SEMNAL DE ALARMĂ !!!
  Cu stimă,
  Alioșa.

  • Acestia nu mai asculta de Dumnezeu, cred ca sunt in mana diavolului deja 😉
   Omul are liberul arbitru, alege singur cum sa-si gestioneze libertatea cu care l-a inzestrat Creatorul, dar „Homo homini lupus” , nu suntem marionete carora sa le dirijeze Dumnezeu actiunile, inclin sa cred ca ar trebui sa facem intai noi ceva pentru semenii nostrii pana sa-i ia Dumnezeu in grija Sa pe cei greu napastuiti. Asteptam mereu de la El mare si indurata mila, dar uitam sa o oferim noi intai.
   Suntem pusi pe capatuiala, vrem concedii cat mai exotice si iahturi(stim bine la cine fac referire) in loc sa concepem cat mai multe centre de ajutorare, educare si consiliere atat pentru persoanele vulnerabile cat si pentru cei care nu-si pot gestiona singuri mania.
   Da, ai zis bine Aliosa, ar trebui privite aceste imagini ca un semnal de alarma!
   Multa sanatate si sa auzim de bine!

 2. N-ar trebui sa se intample asa ceva. Niciodata. Insa sunt si persoane cu suflete strambe, atat de strambe ca nu cred ca pot fi numiti oameni. Pacat.
  Sa ai o zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s