vestea nouă

Suntem în aşteptarea sărbătorii Naşterii lui Hristos : „Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire s-a pogorât din ceruri și s-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria și s-a făcut om”.

Fiul lui Dumnezeu se face Om asemenea nouă, dar fără de păcat.

Vestea cea nouă a Naşterii pruncului sfânt, a ajuns la toţi creştinii. Le-a fost  tărie şi sprijin celor greu încercaţi prin temniţe.

Să ne ajute Dumnezeu să îndepărtăm  criza morală și spirituală din zilele noastre  şi să nu transformăm aceste sfinte sărbători în simple manifestări ale unor bucurii mărunte, prea obosiţi pentru a mai călca pragul bisericii, prea preocupaţi de noile oferte de concedii , profitând doar de „o nouă zi liberă”, uitând că Pruncul Sfânt  ne-a adus bucurie nouă tuturor pentru că a venit să risipească întunericul din peșterile iadului și întunericul păcatului.

Mai avem puţin. Încă câteva zile de post în care să ne pregătim sufleteşte, să-L primim aşa cum se cuvine în casa nouă  a sufletului nostru curăţit de mizeria păcatelor prin Sfânta taină a spovedaniei şi să avem cu toţii  un praznic luminos, cu bucurie și sănătate!

O nouă seară cu linişte şi pace vă doresc!

Publicitate

3 răspunsuri la „vestea nouă

  1. Pingback: Nouă « Tiberiuorasanu's Blog·

  2. Pingback: Nouă … acte (Poveste de amor) « Dor De Dragoste·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s